Inschrijven kerkdienst

Beste broeders en zusters,

Hierbij informatie over de zaken rond de erediensten:

• Er is zowel in de ochtenddienst als in de avonddienst geen samenzang. Er zullen twee voorzangers zijn.
  • Zowel 's morgens als 's avonds zijn maximaal 30 personen welkom
  • Wij verzoeken u om een mondkapje mee te nemen en het te dragen bij binnenkomst en bij het verlaten van de kerk. Tijdens de dienst kunt u het mondkapje afzetten.
  • Er rijdt geen kerkauto. Heeft u problemen met vervoer, neemt u dan contact op met Catrien Brandenberg, telefoon 302556.
  • Anders dan gebruikelijk zullen de kinderen van de zondagschool de hele duur van de kerkdienst in hun eigen ruimte zijn. Ze worden daar afgeleverd door hun ouders.
  • Voor de kinderen van 0-4 jaar is er in de ochtenddienst opvang beschikbaar. Ouders die van de créche gebruik willen maken, verzoeken wij dit op het aanmeldingsformulier in het opmerkingenveld te vermelden (aantal kinderen en hun leeftijd).

Voor de ochtenddiensten en bijzondere diensten dient u zich aan te melden, zie onder aanmelden. Voor de avonddiensten is aanmelding niet nodig.

Er zijn de volgende beperkingen en regels. Leest u dit goed door, voor u zich aanmeldt voor een dienst:

• U mag de dienst niet bijwonen als u een of meer van de volgende verschijnselen vertoont:
  • Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn)
  • Hoesten
  • Benauwdheid
  • Verhoging of koorts
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)
  • of als een van uw huisgenoten koorts en/of benauwdheidsklachten heeft

Bij binnenkomst zal naar deze punten gevraagd worden

• U neemt uw eigen liedboek/bijbel mee.
  • U houdt uw jas aan naar uw zitplaats, dit om opstopping in de hal te voorkomen.
  • Voor de kwetsbare groep is voorzichtigheid geboden; wij vertrouwen op uw eigen verantwoordelijkheid.
  • Liefst geen gebruik van toilet. In geval van hoge nood is het toilet in de toren beschikbaar. Het koor is afgesloten.
  • U wordt door een coördinator begeleid naar uw zitplaats. Dat is waarschijnlijk niet uw vaste plaats. Om onnodig te passeren in gangpaden te voorkomen wordt een volgorde van plaatsnemen aangehouden. Volg ook bij het uitgaan de instructies van de coördinator.
  • Bij het uitgaan geen gesprekken op het kerkpad om de ruimte voor een ieder te waarborgen.

AANMELDEN VOOR EEN DIENST

Uiterlijk tot zaterdag 12.00 uur. (Iedere week opnieuw aanmelden, als u wilt komen). Bij voorkeur via deze link: inschrijfformulier

Voor leden zonder internet: telefoon 06-23539082 of 0183-304192 (beperkt bereikbaar) Degenen die zich hebben aangemeld krijgen daarvan géén bevestiging. U ontvangt dus alleen een e-mail of telefoontje (indien u geen internet hebt) wanneer er voor u géén plaats beschikbaar is. Wie helaas niet kan komen krijgt bij een volgende aanmelding voorrang. Alleen de hoofdingang wordt momenteel gebruikt om de kerk binnen te gaan en te verlaten.