Lenteactie 2024

Hortensia’s, Petunia’s en mini Petunia’s

Ook dit jaar kunt u bij ons hortensia’s en/of petunia’s bestellen, nieuw dit jaar zijn mini petunia’s, dit zijn diverse kleuren in één pot. Met dit alles kunt u uw tuin of balkon weer een mooie kleur geven. De planten komen rechtstreeks van de kweker en worden bij u aan huis bezorgd. De hortensia’s zijn er in de kleuren rood, wit of blauw. De petunia’s in de kleuren  wit, roze of paars. De kleuren van de mini petunia’s zijn een verrassing, ook voor ons  De prijzen voor allen zijn € 7,00 per stuk en 2 stuks voor € 12,00. De bezorging is op donderdag 2, vrijdag 3 of zaterdag 4 mei a.s..

Aspergesoep met ham en Thaise currysoep met kip

Ook kunt u vers gemaakte aspergesoep met ham bestellen. Een  emmertje,  van  1  liter,  kosten € 8,00  en 2 emmertjes voor € 15,00. Dit jaar hebben we ook vers gemaakte Thaise currysoep met kip, één emmertje kost € 8,00 . Beiden kunnen ook ingevroren worden.

De bezorging is op zaterdag 4 mei a.s.

U kunt uw bestelling tot en met vrijdag 26 april a.s. doorgeven. Dit kan door:

  • een email met uw bestelling en gegevens te sturen naar actiekerkwoerkum@gmail.com
  • onderstaande strook te bezorgen bij Bas van Straten, Postweide 113, Woudrichem
  • onderstaande strook in de hal van de kerk in de daarvoor bestemde doos te doen

Heeft u geen interesse in de planten en/of soep, maar wilt u deze actie wel steunen. Dan kunt u ook een bijdrage geven. Hierover kunt u ook contact opnemen via het emailadres actiekerkwoerkum@gmail.com

De opbrengst van de verkoop van de planten en soep komt ten goede aan de Hervormde Gemeente Woudrichem ten behoeve van het Onderhoudsfonds.

Bestel snel voor uzelf en/of verras iemand met een bloemetje of emmertje soep. Vul onderstaande lijst in en wij zorgen dat het op het opgegeven adres bezorgd wordt.  

U doet toch ook mee?        de activiteitencommissie

Opgaveformulier