Informatie rond onze erediensten

• Zowel 's morgens als 's avonds zijn maximaal 85-90 personen welkom
  • Er rijdt geen kerkauto. Heeft u problemen met vervoer, neemt u dan contact op met Catrien Brandenberg, telefoon 302556.
  • Voor de kinderen van 0-4 jaar is er in de ochtenddienst opvang beschikbaar. Ouders die van de créche gebruik willen maken, verzoeken wij dit op het aanmeldingsformulier in het opmerkingenveld te vermelden (aantal kinderen en hun leeftijd)

Voor de diensten is aanmelden voorlopig niet nodig.

Er zijn de volgende beperkingen en regels. Leest u dit goed door, voor u naar de dienst komt:

U mag de dienst niet bijwonen als u een of meer van de volgende verschijnselen vertoont:

• Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn)
  • Hoesten
  • Benauwdheid
  • Verhoging of koorts
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)
  • of als een van uw huisgenoten koorts en/of benauwdheidsklachten heeft

Verder:

• U houdt bij binnenkomst, plaatsnemen en uitgaan 1,5 meter afstand van elkaar
  • U kunt bij binnenkomst zelf een plaats zoeken
  • U neemt uw eigen liedboeken/bijbel mee.
  • U houdt uw jas aan naar uw zitplaats, dit om opstopping in de hal te voorkomen.
  • Voor de kwetsbare groep is voorzichtigheid geboden; wij vertrouwen op uw eigen verantwoordelijkheid.
  • Liefst geen gebruik van toilet. In geval van hoge nood is het toilet in de toren beschikbaar. Het koor is afgesloten.
  • Volg bij het uitgaan de instructies van de coördinator.
  • Bij het uitgaan geen gesprekken op het kerkpad om de ruimte voor een ieder te waarborgen.